El Càmping > Activitats

 
 

Activitats

Esports d'aigua: Esquí aqüàtic, lloguer de canoes, patins, barques per fer excursions al llac per tot el dia,...

Viatges amb globus amb l'empresa KON-TIKI; Parapent, ala delta o vol sense motor, llençant-te des del massís del Montsec (a la Vall d'Àger), a més de 1700 metres d'altura;descens de barrancs; Pònting; Escalada en les parets del congost de Terradets; Cicloturisme; Senderisme, amb el qual podràs aprofitar per relaxar-te collint bolets a la tardor, gaudint del turisme blanc a l'hivern, a només 40 km, Festes populars I Pesca; I Caça.

 

 

Excursions amb el patrocini de l'Ajuntament de Camarasa per conèixer les rutes que han interessat tants espeleòlegs, geòlegs i paleontòlegs, per exemple la pedrera de Rúbies on hi ha un important jaciment de fòssils prehistòrics.

Excursions per visitar les coves de la contrada: la Cova dels Muricecs, a Terradets; la cova del Gel o el forat de l'Or al bell mig de la muntanya del Montsec; la cova del Tabac a Camarasa, on hi trobaràs les famoses petjades de dinosaures.

Ciutat importants

Excursions per visitar el Parc Cretaci de la Conca Dellà, a Isona, o el seu Museu, per veure fòssils de 60 milions d'anys o els famosos ous de dinosaures. Visitar la ruta dels castells medievals, a la comarca de la Noguera, datats del segle XII, per exemple, els de Montsonís, Montclar, Florejacs, la Ràpita, Pallargues, etc. O el recinte medieval de Mur, al terme municipal de Guàrdia de Noguera, amb castell i església que daten de l'any 1053. O visitar el pintoresc poble de Llimiana, des d'on podràs gaudir tranquil·lament d'una vista meravellosa o també visitar també la seva església del s. XI.

També podràs endinsar-te en l'intricat congost de Mont-Remei, que fa de frontera entre Catalunya i Aragó, o recórrer tot el Pallars amb el tren de la Pobla de Segur, construït l'any 1856, reconegut con un dels trajectes més bonics de Catalunya.